• 05 augustus 2010
    Media

Zomerprogrammering

Harry Zevenbergen

Ik wil een talkshow waar ik niet naar hoef te kijken, ik wil geen babbel zus en babbel zo en telkens weer dezelfde gasten die me vertellen waarom Paars + niet en Islamofobisch met een schijnheilig Gristensmoel wel en ik wil niet dat die ene met zijn laptop me allemaal cijfers laat zien. Ik wil geen diepte-interview met een zangeres die mijn oma had kunnen zijn, die het met veel te jonge jongens doet, die net te oud zijn om haar wettelijk gezien een pedofiel te maken en die om de aandacht te trekken in de Playboy poseert, bloot.

Ik wil die man niet, die van misdaad zijn ego heeft gemaakt, die met de r in de naam, die me doet denken aan mijn oma dat van die r dan niet van de misdaad, mijn oma deed geen vlieg kwaad. Ze waarschuwde me altijd voor de r in de maand en dat ik dan goed aan mijn vitamines moest denken. Ik wil die Bakker niet die ook alles van gezond eten weet. Eet je dun in drie maanden met of zonder r. Ik wil geen bandje met een mooi liedje dat na een minuut bruut wordt onderbroken. Dit om te voorkomen dat de mensen die niet van muziek houden gaan zappen. Omdat die mensen in tegenstelling tot mij alleen maar babbel zus en babbel zo willen. En daarom houden ze ook zo van die man die M & M Huijbrechts, die nooit een samenhangend verhaal vertelt en dat doet met een veel te hoge opgewonden stem.

Maar wat ik zeggen wil is dat ik geen talkshow wil waar ik niet naar wil kijken.

Maar dat ik het toch altijd doe, behalve in de zomer en dat ik dan niet kan wachten tot de r weer in de maand verschijnt.

Bijna alles wat ik niet wil gaat gewoon door en als het gebeurt dan wil ik er bij zijn. Zo zit ik nu eenmaal in elkaar. Ik ben te bang om iets te missen en dat ik dan doodga en dat ze boven aan me vragen wat er allemaal in de laatste aflevering zat van die ene talkshow en dat ik dan niet eens op de naam van de presentator kan komen of wie de laatste verkiezingen hebben gewonnen.