• 13 april 2019
    Media

Zeg dan paf, fascistische kankerhoer!

Jose van Leeuwen

Het kan zomaar gebeuren dat je als 60-plusser wordt verwisseld met een 20-plusser. Misschien moet er een landelijk bevolkingsonderzoek komen naar de staat van onze ogen?

Zeg maar paf werd op beeld gezet door een broertje van PowNed, namelijk UPNetwork. “UPNL is een rechts georiënteerd mediaplatform gericht op politiek nieuws en actualiteit. Wij zijn onafhankelijk, ongefilterd en kritisch”

Kijk naar het twitteraccount, kijk naar de volgers en het fake news wat zij verspreiden, niets is te gek of te bizar. Zuigen en zeiken, microfoon in je gezicht duwen en mensen verantwoordelijk stellen voor de uitspraak van 1 persoon.

Over die uitspraak ga ik geen uitspraken doen, wel over de reactie van de politiek. Mark Rutte en vele anderen hebben hun afschuw geuit over deze paf. Jensen heeft er nog net geen avondvullend programma over gemaakt, en de rechter heeft een behoorlijke taakstraf opgelegd. Anderen hebben hun verbazing geuit over de taakstraf in vergelijking tot de taakstraf die anderen kregen voor het bedreigen en beledigen van Sylvana Simons.

Maar terug naar de verwarring. Men dacht dus dat ik degene was die paf had geroepen, en men had mijn bordje ‘FvD #Doeslief’ niet opgemerkt. Filmpje waar natuurlijk in geknipt en geplakt is niet bekeken en gelijk gereageerd. Nemen wij nou alle zogenaamde journalisten serieus, serieus in onderzoek, verslaglegging en beeldvorming?

Niets over de 10.000 kleurrijke demonstranten die op vrolijke en zeer krachtige manier lieten zien en horen dat alle vormen van racisme en discriminatie fout zijn. Dat zij voor een inclusieve samenleving zijn. In plaats van dat alles de kop in de krant over de bedreiging van Baudet, met daaronder de foto van een man die niets met de uitspraak te maken had. GVD, die man had er niets mee te maken maar de beeldvorming is daar en klaar. Geen meisje van 21 maar een volwassen man van Marokkaanse afkomst.

Buiten deze gekte hadden mensen mij te pakken, Oil of Olaz kan er niet tegen op. 60-plus of 20-plus, ach wat is het verschil? De darminhoud die over mij leeg liep, stinkt en zit vol met bacteriën.

  • Fascistische kankerhoer hier zul je verantwoording voor moeten afleggen, en een foto van een aanval op Israel erbij.
  • Hoe voelt het nou als half Nederland naar je op zoek is?
  • Deze mevrouw woont in Den Haag, met een foto op facebook
  • Linkse takke trol. Jouw leven in Nederland is voorbij.
  • smerige facist. Antifa zal dank zij jou snel verleden tijd zijn. wat denken jullie voor te stellen. dom wijf met je gezicht afdekken.1 voor 1 worden jullie bekend.
  • Gore linkse kuthoer. Hoe voel jij je nu nadat je baudet met de dood heb bedreigd? Jij hoort vervolgd te worden, faciste die je bent, ga jij dat ook bij mij doen? Of ga je me aangeven? Daar heb je geen reden voor want ik zit binnen de wettelijke normen en waarden,o ja dat is bij jullie niet bekend.

Maar kijk nog eens naar de ‘journalist’ die dit filmpje zo gepromoot heeft: het lijkt er op dat het om een rechtse hindoenationalist gaat die het niet schuwt om racisten te verdedigen, te re tweeten en tweedeling te promoten.

Dus een onderzoek naar darminhoud door middel van een bevolkingsonderzoek, en uitbreiding van het leger opticiens lijkt mij wel op zijn plaats.