dinsdag, 22 oktober 2019

'Great Britain' bestaat niet. Je hebt Schotland, Wales, Ierland en Engeland, dat smerig feodaal en koloniaal gedrocht met 'the bank of England', 'the city of London', 'the English pound' en het walgelijke koningshuis, maar 'Britain' bestaat niet, net zomin als er 'Britten' bestaan. 

Bretagne ligt op het vasteland. 

Stop de treinverbinding met Engeland. Laat al die stakkers in de kampen bij Calais die zo graag naar Engeland willen erheen lopen via de tunnel en blaas hem daarna op. Laat ze alleen met hun "humor", 'eigenaardigheden' en hoge dunk van zichzelf. Na eeuwen van imperialisme mogen ze nu eeuwen aan zelfreflectie doen. 

Als het mogelijk zou zijn dat teringland los te zagen van Schotland en Wales zouden we het naar voor de kust van de VS moeten slepen, waar ze 'zo innig mee verbonden zijn'. Naast Martha's Vineyard voor de kust van Boston, waar ze al eeuwen proberen Engels te doen.

Hun taal (= slecht Frans; product van Willem de Veroveraar) neemt het hier over, zelfs Duitsers proberen het te spreken, maar zet er straffen op: eigen taal eerst. Weg met de Anglificatie. 'No more Mr Nice Guy'. De beuk erin.

WK