Baudet wil boreale broedmachines tegen ‘witte genocide’ inzetten

zaterdag, 25 mei 2019
Gezinnetje stichten iemand? Eh, wel ‘cultureel blank’ graag! Wit dus. Voor wie het nog niet begrepen heeft, het gaat niet om conservatief pro-life activisme bij Thierry. Nee, Thierry wil witte vrouwen terug naar het aanrecht met om ons heen een schare kinderen. Gewillige boreale broedmachines om het voortbestaan van De Neederlander veilig te stellen.

Joke Kaviaar

Timothy Mousseau over de effecten van Tsjernobyl en Fukushima op fauna en flora

vrijdag, 17 mei 2019
Ruim dertig jaar na de kernramp in Tsjernobyl verschijnen met regelmaat berichten dat de dierenwereld rondom de beschadigde kernreactor floreert. Dat is ontegenzeggelijk waar, maar er is ook nog een andere kant van dat verhaal. Die is afkomstig van wetenschappers die langdurig en uitvoerig de gevolgen van ioniserende straling op de plaatselijke fauna onderzoeken. Eén van die onderzoekers is dr. Timothy Mousseau.

Henk van der Keur

Hoezo niets te verbergen?

donderdag, 9 mei 2019
Onlangs leuk avondje uit gehad met de theatervoorstelling #Niksteverbergen van de Verleiders. Goed gespeeld met veel humor. Sommige aspecten waren theatraal uitvergroot, maar de analyse van hoe het ervoor staat in onze digitale wereld, komt overeen met wat ik heb gelezen over de opmars en duistere plannen van Big Tech.

Taco van Dommels