Alles verboden, behalve...

donderdag, 29 januari 2015

Den Haag is bij mijn weten de enige regeringsstad in de (Westerse) wereld waar het bij voorbaat verboden is te demonstreren.

KeesStad

“Koop een stropdas...”

zaterdag, 24 januari 2015

Uit de tijd dat ik in duistere vergaderzaaltjes in Utrecht meehielp aan het bevorderen van de algehele wereldrevolutie die tot volledige emancipatie en ...

Bas van der Plas

Libie en wapens

dinsdag, 20 januari 2015

Aanstaande donderdagavond ga ik uit. Fijn. Een avond over Libie. Gratis drinken op kosten van het ministerie van Buitenlandse Zaken. En dat voor een geheelonthouder.

Martin Broek

Ziende blind en horende doof

dinsdag, 20 januari 2015

Het is nu twee weken geleden dat Frankrijk werd getroffen door aanslagen van een walgelijk formaat. Kranten, radio en televisie wisten niet hoe zij dit nieuws moesten verslaan, iedereen buitelde over elkaar heen.

Jose van Leeuwen

Wij zijn niet Charlie. Wij zijn verzet!

donderdag, 15 januari 2015

De ene terreur is de andere niet. Dat blijkt uit het feit dat de ene terreur tot zorgvuldig georkestreerde massahysterie en massademonstraties leidt en dat de andere terreur decennialang achtereen kan worden uitgeoefend zonder dat daar ook maar een haan naar kraait.

Joke Ik ben Joke Koviaar

Ik ben Charlie en ik ben GEEN Charlie

zondag, 11 januari 2015

Dat zijn de gevoelens die de slachtpartijen in Parijs bij mij opriepen. Ze lijken tegenstrijdig, maar in mijn beschouwing vallen ze samen.

Henk van der Keur

Geesteloze (be)heersers

woensdag, 7 januari 2015

Wat is het toch dat juist mensen die geld zat hebben, de bedenkers, de vertolkers en de opdrachtgevers van bezuinigingen zijn?

Hans Boot