Manifest

maandag, 21 juli 2014

Aan mij werd gevraagd of ik een manifest wil opstellen. Het ding roept -onder de werktitel Moord!- op om te protesteren tegen 'het tuig van de richel' dat in Oost-Oekraine de levens van driehonderd passagiers van een verkeersvliegtuig op haar geweten zou hebben.

JoopFinland

1914 - 2014

zaterdag, 19 juli 2014

Als je vorige week met enige regelmaat de Tour de France volgde werd je hoe dan ook ook geconfronteerd met beelden en bijbehorende verhalen over de 1ste Wereldoorlog, voor zover dat in een amusementsprogramma de juiste manier is.

Hans de Bruin

Een inzamelingsactie voor Soma

zondag, 13 juli 2014

De mijnramp waar het Turkse Soma in mei jl. door werd getroffen was met 301 dodelijke slachtoffers de meest desastreuze uit de geschiedenis van Turkije.

Peter Edel

Verlengen, met strafschoppen na

zondag, 13 juli 2014

Mijn vrouw lust hier wel pap van. In het tweede uur is ze gevorderd tot het kraampje waar ze een betere wereld verkopen. Op een houten tafel ligt een rijtje boeken.

JoopFinland

Outsourcing censuur

dinsdag, 8 juli 2014

De Nederlandse overheid kondigde afgelopen week aan met Internetgiganten als Facebook, YouTube en Google om de tafel te gaan zitten in de hoop dat deze providers Jihadistisch materiaal van hun servers gaan verwijderen.

Ronald van Haasteren