Linkse indoctrinatie

zaterdag, 30 november 2013

En we hebben er weer een rechtse gezelligert bij: Yernaz Ramautarsing. Student politicologie aan de Universiteit van Amsterdam die, zo verklaarde hij bij Pauw & Witteman, een heuse samenzwering op het spoor was gekomen...

Ronald van Haasteren

Over het wetsvoorstel WWB maatregelen

maandag, 25 november 2013

Staatssecretaris Klijnsma van Sociale Zaken en Werkgelegenheid bood op 12 november het wetsvoorstel WWB Maatregelen aan de Tweede Kamer aan. Het wetsvoorstel wordt vanaf 1 juli 2014 gefaseerd ingevoerd.

Piet van der Lende

Instabiele uprisings

donderdag, 21 november 2013

O jee, dagen te laat met het stukje voor Konfrontatie. Dat kwam door een vreemde conferentie waar ik was beland, die het hele weekend in beslag nam.

KeesStad

Een blinde vlek of erger

dinsdag, 19 november 2013

Eind jaren zeventig was ik bevriend met een jongen die zich grote zorgen maakte over de toekomst van Nederland, van Europa, de wereld.

Rymke Wiersma

De aanhouder wint...

donderdag, 14 november 2013

Vol verwachting klopt mijn hart... nee, ik ga het niet over Sinterklaas hebben, mijn verwachtingen liggen elders. Dus nogmaals: vol verwachting druk ik de knop in om mijn televisie aan te zetten.

Bas van der Plas

Voor of tegen: Mali en Joint Support Ship

zondag, 10 november 2013

De afgelopen week kreeg ik twee vragen voorgeschoteld, waarop ik maar een half antwoord had, en niet het antwoord dat de vragensteller verwachtte.

Martin Broek

Ontluisterend

dinsdag, 5 november 2013

Vette krantenkoppen, protesterende burgers en maatschappelijke organisaties, brieven van prominenten, hoorzittingen, lastige vragen aan regeringsleiders, politici die zich in bochten wringen... De onrust over de NSA-praktijken groeit.

Taco van Dommels