Politievrijwilliger te koop

maandag, 31 oktober 2011

Het aantal vrijwilligers bij de politie moet fors omhoog. Meer en goedkoper blauw op straat.
 
Ook nieuwsgierig naar wat een politievrijwilliger zo al mag doen?

Janneke van Beek

Occupy everything, ook de vakbeweging

dinsdag, 25 oktober 2011

De occupy beweging die vanuit noord Afrika, via Spanje, Griekenland en de VS nu ook het Beursplein en het Malieveld heeft bereikt is een fantastische en fascinerende beweging.

Willem Bos

Robin Hood, of toch gewoon de smerigste graaier van allemaal?

donderdag, 20 oktober 2011

Peter Paul de Vries (voormalig directeur van de Vereniging van Effectenbezitters) was vandaag op het Beursplein bij de bezetters van OccupyAmsterdam en hij zei tegen de aanwezigen rond hem dat hij geen tegenstander van het kapitalisme was maar dat hij het er wel mee eens was dat de overheid de uitwassen van het kapitalisme moest opvangen.

Fleur

Bea-twiet

donderdag, 20 oktober 2011

"JoopFinland, waar sta jij op dit moment?"
"Ik lig."
"Waar lig je?"
"Op Max."

JoopFinland

Meer Konsumeer

zondag, 16 oktober 2011

Ze worden steeds wanhopiger, de verkoopbevorderaars. Ze noemen het een kunst en het is nooit genoeg.

Dennis Rodie

Vijf redenen om naar Occupy Amsterdam te gaan

donderdag, 13 oktober 2011

Alhoewel je op facebook vriendschappen en voornemens altijd met een grote korrel zout moet nemen, hebben inmiddels bijna 3000 mensen zich gemeld om deze zaterdag het Beursplein in Amsterdam te bezetten. Dat is niet niks.

Merijn Oudenampsen

Waarom zou je deze zaterdag naar Occupy Amsterdam of Den Haag gaan?

woensdag, 12 oktober 2011

Wie zijn wij? Wij zijn mensen die woedend zijn. Wij zijn hier aanwezig en vertegenwoordigen onszelf. Wij staan hier niet met pasklare oplossingen maar om stem te geven aan onze woede. Wij zijn woedend omdat onze woede als onrealistisch wordt gezien door de mensen die ons zouden moeten representeren.

De Naamloze Vennootschap

De Partij Van De Anti-immigratie

woensdag, 12 oktober 2011

Interessante zet van de PvdA. In de Volkskrant van dinsdag 11 oktober betoogt Tweede Kamerlid Martijn van Dam dat de schuld voor de grootschalige immigratie niet op het conto van links, maar van rechts moet worden geschreven.

Ronald van Haasteren

Mens of postbezorger? Dagboek van een postbezorger in de Schilderswijk

zondag, 9 oktober 2011

Bij het inwerken legde mijn mentor me uit hoe je met de stickers moest omgaan. ´Nee nee is duidelijk dan willen mensen geen reclamefolders en geen huis aan huis. Nee ja dan willen ze geen ongeadresseerd drukwerk, maar wel huis aan huis. Deze folders zijn huis aan huis dus dan kun je ze met een gerust hart door de bus doen. Ja ja ten slotte dan mag je ongestraft alles door de bus doen.

Harry Zevenbergen

Woorden bij daden

zondag, 2 oktober 2011

Achterom kijken. Liep die smeris door? Stoppen voor een rood stoplicht terwijl iedereen doorloopt. Alweer een smerisauto die voorbij rijdt. Verderop lijkt iets aan de hand te zijn. Een blokje omlopen dan maar. De tram nemen? Geen geld. Zwartrijden? Te riskant zonder papieren. Zelfs mét een kaartje riskant.

Joke Kaviaar