Monarchie ook voor Alexia kwelling

donderdag, 2 januari 2020

De berichten in de royalty pers over tweede in troonopvolging na WA Alexia zijn 'zum kotzen'. Arme meid. Ze zou onder deze 'minderwaardige positie' zo kunnen lijden dat het gevaarlijk zou kunnen worden volgens deze 'royalty watchers'. Waar denken ze aan? Patty Hearst? Dat ze als waardig opvolger van Irene niet katholiek maar moslim wordt? Dat ze zich als rebel tot het volk zou kunnen richten en oproepen tot het afzetten van Amalia?

De monarchie is een kwelling voor iedere vrije geest. Voor de betrokkenen voorzover ze enig besef hebben evenzeer. Haar overgrootmoeder Juliana wilde eigenlijk maatschappelijk werker worden. Ze werd uitgehuwelijkt aan een SS-er, door Hitler vooruitgestuurd om Nederland in afwachting van de bezetting alvast voor te masseren. Het leven van Juul was een tragedie. 

Dat is wat dit vermolmde instituut doet met 'de tot het van god gegeven ambt geroepenen'. Alleen al daarom zou ieder weldenkend mens Republikein moeten zijn. Om onschuldige kinderen te beschermen tegen een medogenloze  staat die ze inzet als handelswaar. 

Natuurlijk zal het hen 'aan niets ontbreken'. Behalve een leven te leiden zoals ze zelf willen. Hun talenten te ontplooien. 

Laten we deze arme meiden verlossen. 

Leve de Republiek! (WK)