Bij1

donderdag, 12 maart 2020

Zogenaamd 'heel radicaal linkse' anarchisten vertellen mij dat ik op Bij1 moet stemmen. Bij1 zou 'heel links' zijn. Waarom? Nou, bij Bij1 is het publiek heel divers. En dat is een grote bedreiging voor de kapitalistische/imperialistische staat natuurlijk. Rutte staat te sidderen van angst, als hij dat jonge en diverse publiek van Bij1 ziet demonstreren...

Het feit dat 'anarchisten' mij gaan vertellen dat ik zou moeten gaan stemmen, is beyond me. Nee, ik stem niet.  Ik stem niet op je FVD, niet op je VVD, niet op je PvdA en niet op je 'linkse' Bij1 clubje. Ik erken dit parlement niet, ik organiseer mijzelf en kom voor mijzelf op. Buiten de orde, weten we nog?

Ik bezocht een feestje van de buurman. Deze jongeman vertelde over een misdaad die hij begaan heeft, een wreedheid die hij begaan heeft. Later vertelde ik een bevriende 'anarchist' over dit voorval. Bel de politie!, zei deze -Bij1 stemmende- anarchist....

Bel de politie.... Ik ben anarchist...

Nee, ik heb gewoon het contact met de wrede buurman verbroken. Ik brand mij niet aan hem én ik ga niet bij de politie klikken, zoals een staatsaanbidder dat zou doen. Als zogenaamde 'anarchist' zijnde zou je moeten begrijpen waarom.

Ik ben liever een échte liberaal, dan een nep-anarchist. Het is het een of het ander. Velen willen van twee walletjes eten, soms zelfs van drie walletjes tegelijk. Ze zeuren over iemand als Jesse Klaver. Klaver zou gematigd zijn. Ja, hij is gematigd, maar hij beweert ook niet 'radicaal' te zijn. Dat maakt hem ergens wel sympathiek/consistent. Jullie Bij1 stemmende 'anarchisten' zijn óók heel gematigd, alleen denken jullie dat jullie radicaal zijn. Daarom zijn jullie schadelijker/nepper/hypocrieter. Jullie leven in een illusie, die uiteindelijk funest is voor het anarchisme.

Nayako Sadashi